Deutsch lernen in Deutschland – Sprachschulen finden

Mësoni gjermanisht në Gjermani

Gjerman që i përshtatet nivelit tuaj dhe programmit që do ndiqni.

MËSONI GJERMANISHT NË SHKOLLAT E MONAKOS SË BAVARISË, BERLIN, Frankfurt

Doni të diplomoheni në kurse Gjermane?

Në shkollën gjermane ju mësojme të jenë folësit aktiv dhe të kualifikuar vendas

Ju dëshironi të kaloni një pushim të gjuhës si një student ?Ju kërkoni kurse apo certifikata të gjuhës një kurs përgatitor si TestDaf, DSH.

Së fundi ju doni për të mësuar gjermanisht për te përmisuar prespektivat e karrierës tuaj?Cfarë ju motivon dhe cfarëdo që janë njohurite tuaja ne jemi partenrët më te mirë nëse në Gjermani ju vini.Shkolla jonë ka zyra në Monako të Bavarisë,Frankfurt Friesing,Inglostadt,BERLIN,HAMBURG dhe shumë qytete të tjera.Me ne ju merrni një mësim të lirë me cmime të arsyetueshme .Do jemi të kënaqur te ju takojmë.

KURSE TË GJUHËS GJERMANE NË MONACO ,BERLIN,

Frankfurt,Inglostadt,Regensburg dhe Friesing ështe aktive në terren dhe në qytete të medha kemi gjithashtu në Norimberga dhe Hamburg.Përvec kësaj ne jemi te përfaqësuar nga rrjeta jonë e madhe të mësusesve të pavarur në të gjithë Gjermaninë.Kjo do të thotë te merrni mësime të gjuhës Gjermane si ne shtëpinë tuaj,për të mësuar gjuhën angleze ose gjuhë të tjera.

Ne ofrojmë kurse intensive Gjermane për cdo nivel dhe cdo kërkesë ne ofrojmë një gamë të gjerë të kurseve Gjermane pa marrë parasysh nëse keni përvojë apo jo,pa marrë parasysh se sa kohë ju doni të investoni ,nuk ka rëndësi nëse ju doni të mesoni shumë shpejt apo ngadalë ne gjejmë kursin e përsosur për ju.

Gjermanisht për fillestar( A1,A2) të ndërmjetësuar( B1,B2) dhe të avanzuar (C1,C2) ështe aktiv një institut arsimor të certifikuar dhe ështe i bazuar në kornizën e perbashkët EVROPIANE për Gjuhët Si rezultat i kësaj ne ofrojmë kurse për të gjitha nivelet(A1)deri profesionale( C2)keni eksperiencë në gjermani doni të provoni veten se në cfarë niveli jeni nuk ka problem ,neve na pëlqen tju vëmë në provë me një test jo detyrues Në bazë të këtij testi kemi zgjedhur një kurs.

Gjerman që i përshtatet nivelit tuaj dhe programmit që do ndiqni. Kurse të shpejta për pergatitje të provimit,në mbrëmje apo mësime private kjo ështe kaq e shpejt sa ju mund të testoni TestDaf ose DSH?

Dëshironi të përmisoni Gjermanishten në një kohë shumë te shkurter për të kaluar provimin pranues në kollegjin studentor?Pra, një kurs intensiv Gjerman me 20 orë në javë është i duhuri për ju. !

Në një kurs të gjuhës Gjermane të shkollës aktive për të mësuar dhe për të praktikuar gramatiken Gjermane dhe për të zgjeruar fjalorin tuaj .Kurset tona intensive bëhen ne grupe të vogëla .Kështu ne ju japim mundësinë te flisni Gjermanisht.Nëse jeni të zënë e nuk keni kohë për të ndjekur 20 mësimdhënje në javë ?Pra një zgjedhje e mirë mund të jetë një kurs semi intensiv me 10 orë ne javë ose një kurs në grup dy orë në javë?Ose te zgjidhni për një Gjemanishte efikase dhe fleksibël në një nga variantet më të përshtatura për nevojat tuaja.Instruktor të kualifikuar do të jetë sikur të merrni leksione private në selinë e shkollës tonë,në shtëpi ose në kompaninë tuaj.

TESTET DHE MËSIMDHËNJA: cmimet tona janë të llogaritura dhe pa detyrim kursi intensiv gjerman kushton vetëm 279€ euro në muaj.Përvec kesaj ju do të keni testin tonë të vlerësimit pa angazhim dhe një gjykim me mësim të lirë.Nëse ju jeni të kënaqur pas mësimit të parë me ne ,ne do të anullojmë kërkesen e regjistrimit dhe të paguajmë taksën që është paguar për gjuhën Gjermane.

KURSI I GJUHËS GJERMANE ME NË FJALORIN DHE GRAMATIKËN DHE BISEDAT JANË SHTYLLAT QË BARTIN MËSIMET TONA GJERMANE

I gjallë dhe i paharrueshëm i ndërmjetsuar nga shumë ushtrime të degjuarit dhe të folurit së bashku.Sigurisht gjuha e të mësuarit në kursin e Gjermanishtes ton është Gjermanisht .Ndryshe nga shkollat e tjera pjesmarrëse nëpërmjet (vetëm anglisht)parimi ynë përjashtohet.Mësuesit tonë gjermanë janë të ndjeshëm dhe të gatshëm për të ju ndihmuar nëse ju nuk kuptoni dicka,ndonjeherë me një shpjegim te shkurtër në anglisht apo në gjuhë të tjera të huaja.Pra pyetjet mund te sqarohen shpejt dhe atmosfera është e reklasuar dhe të mësuarit është e garantuar.

GJERMANIA NJË EKSPERIENCË UNIKE NGA ASNJË VEND NUK MËSON NJË GJUHË KAQ SHPEJT SE SA VENDI VET.

Ku përvec kursit gjuha të jep mundësi të panumërta për të praktikuar një gjuhë të huaj Një udhëtim studimi jashtë vendit përvoja frymëzuese për të rinjtë që të jenë të pavarur.Na kontaktoni !Ne ofrojmë strehim për gjuhën si për shembull në një familje Gjermane.Ok nuk ështe e lehtë për të mësuar Gjermanisht por me një cmim të arsyeshëm dhe me mësues kompetent,është shumë funny.Na kontaktoni sot për të aktivizuar një kurs të gjuhës Gjermane të shpejtë në shkollën e sukseshme të gjuhës Gjermane.

NJE RAUND I GJUHËS NË GJERMANI­ NJË EKSPERIENCË UNIKE KU ASKUND MËSON NË MËNYRË TË SHPEJTË DHE TË DHE NJË GJUHË TË HUAJ SI NË VEND(TOKË).

Ku dhe pranë kursit Gjerman mundesitë janë të panumërta duhet të praktikojnë gjuhën tyre të huaj.Vetëm për të rinjtë një cështje e gjuhës është një përvojë frymëzuese jashtë,ata njihen me kulturën e Gjermanisë,ju mund të gjeni miq të rinj dhe mund të beheni të pavarur .Merrni (pranoni)kontaktoni me ne !

Ne ofrojmë strehim për Gjuhën Gjermane ,si për shembull në një familje Gjermane Gjermanishtja nuk do mësohet thjesht!Por me kurs të përsosur dhe mësuses kompetent bën shumë kënaqësi të mësosh një gjuhë të huaj.Na kontaktoni sot për të arritur një kurs Gjerman gjuhën e Spraschule­Aktiv e shpejtë dhe drejt suksesit.