Na kontaktoni dhe mësoni gjuhët në shkollat tona

Na kontaktoni dhe mësoni gjuhët në shkollat tona.

Tel.: + 49 (0) 89-200 624 35
Tel.: + 49 (0) 89-200 624 36
Fax: + 49(0) 89-200 624 54

kontakt@www.sprachschule-aktiv.de

Kontaktformular:

Emër*

Mbiemrat*

Email*

Telefon*

Vërejtje

(*) Kam lexuar dhe pranuar kushtet ligjore dhe politika e privatësisë.