Kurse gjermanishte në Freising: pse duhet të zghjidhni shkollën aktive

Kurse gjermanishte në Freising: pse duhet të zghjidhni shkollën aktive

Kurse gjermanishte në Freising

Kurse të gjuhës gjermane për të mësuar gjermanisht në Freising: përse ju duhet të zgjidhni shkollën aktive?

Kjo thjesht, kemi mundur që ëndrra juaj të bëhet realitet është e lehtë dhe zbavitëse për të mësuar gjermanisht! Shkolla jonë e angazhuar me aktivitete , për të sjellë gjuhën gjermane. Shkolla jonë, e rëndësishme ok! për të marrë ju destinacionin tuaj shpejt dhe më efikaç të jetë e mundur në më i madh. Miqësore dhe të kualifikuar mësuesit gjermanë mësuesit tanë flasin gjermanisht si gjuhën e tyre amtare dhe të kanë përvojë me të gjithë nxënësit ,dhe përvojë të gjatë në studimin e gjuhës gjermane. Të gjithë kanë një diplomë universitare dhe janë të motivuar për të shpjeguar thjeshtë dhe për të kuptuar gjuhën e tyre amtare ose gjuhën e studimit. Mësuesit tanë janë të kënaqur që ju njohëm. Për të praktikuar gjuhën shpejt, ok përsosur në vendin e tyre.

Shkolla jonë gjermane e gjuhës në Freising

Në shkollën e vjetër të qytetit aktiv Freising është e vendosur direkt në aeroportin e Monakos së Bavarisë në Qytetin e vjetër të Freising. Ju do të merrni të dini të drejtpërdrejtë kulturën bavareze dhe hapje ndaj botës në Gjermani.

Brenda në Freisings ështe e lehtë të lëvizësh në këmbë ose me autobus, ju mund të merrni në shkollë. Është e rëndësishme që jo vetëm të mësojnë gjuhën, por zbatohen rregullat edhe për ne. Ne gjithashtu ofrojmë mundësinë për mësim gjykim të 45 minuta për të zgjedhur një të tillë në qoftë se ju jeni në Gjermae.

Kurset tona gjermane gjuhës për fillestar dhe të avancuar: ne ju ofrojmë një zgjedhje të gjerë, të cilat janë përshtatur me standardet ndërkombëtare. A jeni të interesuar për të mësuar gjermanisht, ne ofrojmë një kurs A1 gjuhës. Nëse ju keni njohuri të gjuhës gjermane ne ofrojmë nivelet A2, B1, B2, C1 dhe C2. Nëse keni për të studiuar në Gjermani, ne ofrojmë kurse përgatitore për Test- DaF ose Çertifikat Telc. Nëse ju nuk jeni të sigurt se cilën gjuhë nivel ju keni, ju mund të bëni një test vendosje në faqen- tonë web në çdo kohë të lirë .Llojet e kurseve: përvoja jonë na ka treguar se grupi ideal studimi duhet të kenë jo më të madh se në 8 pjesëmarrës. Ne jemi të specializuar, ne do të mësojnë gjermanisht në grupe të vogla dhe mini-grupe. Sigurisht, ok ju mund të vizitoni një kurs privat në çdo kohë. Nëse ju dëshironi që fëmija juaj mëson gjermanisht, ne gjithashtu kemi një gamë të gjerë të kurseve për ju.Çdo dy javë ju mund të filloni një kurs. Ju lutemi të vizitoni kalendarin në këtë faqe.

Kurs intensiv gjerman (çdo ditë nga e hëna në të premte), çmimi për një muaj 599,00 €.
Mësimet zhvillohen gjithmonë ndërmjet orës 9:00 dhe 12:00 (2-4 pjesëmarrës deri në orën 11:00).
Çmimet nga dy muaj shikoni datat kalendarike më poshtë.
Kurs gjermanisht në mbrëmje (8×135 minuta në muaj, dy herë në javë nga ora 18:00 deri në 20:15), çmimi është 279 € për katër javë dhe 699 € për 12 javë.
Kurs gjermanisht për çifte (12×90 minuta, orët janë fleksibël, maksimumi 2 pjesëmarrës), çmimi është 389 € për pjesëmarrës.
Kursi privat i gjermanishtes (paketë mini/mesatare dhe maksimale e mundshme), çmimi është 420 €, 800 € dhe 1,140 € për takime fleksibël prej 5, 10 ose 15×90 minutash.

 

Anmeldung für intensive Deutschkurse in Freising

 

IntensivkurseKursbeginnTermineUhrzeit
Kalenderjahr 2024
August05.08.2024Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr
September02.09.2024Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr
Oktober30.09.2024Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr
November28.10.2024Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr
Dezember25.11.2024Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr
Kalenderjahr 2025
Januar07.01.2025Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr
Februar17.02.2025Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr
März17.03.2025Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr
April14.04.2025Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr
Mai12.05.2025Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr
Juni10.06.2025Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr
Juli07.07.2025Montag bis Freitag9:00 bis 12:00 Uhr

A jeni i interesuar në atë se si duket shkolla aktive Freising, atëherë ne ju ftojmë për të marrë një turne virtual

Çfarë mund të bëhet në freising eksperienca :Freising është e njohur për fabrikën e birrave,kështu edhe në firmën e bylmetit që quhet Weihenstephan që ehtë e njohur në zonë.

Freising është gjithashtu një qytet studentor dhe universiteti Teknik i MYNIHUT eshtë i përfaqësuar këtu Teknik i Mynihut përfaqësuar ok këtu. Këtu në Freising, shkencat natyrore janë vëmendja e studentëve. Edhe Katedralja e Freising ok interesante. Vetë Freising nuk ka domosdoshmërisht qytete moderne më aktiv, por ka hijeshin e vet. Do të vini re se dialektin p ende përdoret gjerësisht në Freising. Në zonën përreth ka shumë liqene dhe Alpet nuk janë larg nga këtu. Shijoni gjelbërimin Bavarian dhe për të vizituar shumë qytete të lashtë që Freising ka për të ofruar!

Google Maps

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden